2024 YKS İle Bölümümüze Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

2024 YKS ile Bölüümümüze kayıt hakkı kazanan öğrencilerin e-Devlet üzerinden kayıtları 19-21 Ağustos 2024 tarihlerindeşahsen Bölümümüze gelerek kayıt yaptırmayı tercih eden öğrencilerin kayıtları, Fen Edebiyat Fakültesi E-Blok 1. Kat E-102 nolu FEDEK Odasında, 19-23 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kayıt duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yıldız Teknik Üniversitesi lisans öğrencilerinin kayıt, ders, not, askerlik, kimlik, paso vb. öğrencilik işlemleri ile mezun durumuna gelen öğrencilerin tespiti, tüm programlardan mezun olan öğrencilerin diplomalarının hazırlanması, teslimi ve ilişik kesme işlemleri merkezi olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılmaktadır. Üniversitemiz işleyişi ve kamüs hayatı konusunda daha detaylı bilgi almak için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı web sitelerini incelemenizi öneririz.