FIZ1002 Servis Dersi - Sınav Tekrarı Hk

Sevgili Öğrencilerimiz;

29 Nisan 2023 Cumartesi günü yapılan FIZ1002 FİZİK 2 dersinin ara sınavında yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı, sınav 12 Mayıs Cuma günü saat 17:00-19:00 arası tekrarlanacaktır.

Dersi alan tüm öğrencilerimiz tekrar edilecek sınavına katılabilir. Tekrar edilen sınava katılan öğrenciler için en son alınan not geçerli olacaktır. İlk sınavda uygulanan tüm kurallar, tekrarlanacak sınavda da geçerlidir. Tekrarlanacak sınavda da teknik problem yaşayan öğrencilerimizin mazeret sınavı ise, Final sınav takviminde ilan edilen gün ve saatte yüz yüze olarak yapılacaktır.

Dear Students;

Due to technical problems in the midterm exam of the FIZ1002 PHYSICS 2 course held on Saturday, April 29, 2023, the exam will be repeated on Friday, May 12, between 17:00-19:00.

All students who take the course can take the exam to be repeated. The most recent grade will be valid for students who take the repeated exam. All the rules applied in the first exam are also valid in the exam to be repeated. The make-up exam of our students who have technical problems in the exam to be repeated will be held face-to-face on the day and time announced in the final exam calendar.