Ana içeriğe atla

Fizik-2 Servis Dersi Laboratuvar ve Uygulama Programının Güncellenmesi Hakkında (ÖNEMLİ)

Laboratuvarların taşınması sonucu yaşanan yoğunluk nedeniyle 10 Mart 2014 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere Fizik-2 Servis Derslerinin laboratuvar ve uygulama saatlerinde ve derslik bilgilerinde aşağıda belirtilen değişiklikler yapılmıştır.

- Uygulamalar Fen-Edebiyat Fakültesi (Yeni Bina) B-Blok Zemin Kat B-ZA02 nolu Derslikte yapılacaktır.

- Deneyler Fen- Edebiyat Fakültesi D- Blok (Kimya binası) Zemin Kat 14 Nolu Laboratuvarda yapılacaktır.

- Tüm Fizik-2 Servis dersi grupları için güncel Laboratuvar ve uygulama saatlerini buradan ulaşacağınız tablolar aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Tablodan Bilgi Edinme Örneği:

Örnek-1

- FIZ1002 Gr.1'in  laboratuvar ve uygulamaları salı günü saat 09:00'da başlamaktadır. Gr.2'nin ise laboratuvarı salı günü saat 10:00'da ve uygulaması saat 09:00'da başlamaktadır.

Örnek-2

- Tabloda görüldüğü gibi FIZ1002 Gr.7 iki parçaya bölünmüştür.

Ders listesindeki öğrenci sıralamasına göre 1-65 arasındaki öğrenciler laboratuvar ve uygulamaları perşembe günü saat 15:00'da başlamaktadır.

66-128 arasındaki öğrencilerin laboratuvarları perşembe günü saat 16:00'da  ve uygulamaları saat 15:00'da başlamaktadır.