Ana içeriğe atla

2024 Müfredatı İntibak İşlemleri - Uzatma

Değerli Fizik Lisans öğrencileri, 

2024 Eğitim Planına geçişi yapılan tüm öğrencilerimizin geçiş sonrası oluşan güncel AGNO/kredi durumlarını  transkriptlerinden/müfredat durumlarından kontrol ederek https://fzk.yildiz.edu.tr/duyurular/2024-mufredati-intibak-islemleri-3  sayfamızdaki anketi mutlaka doldurması gerekmektedir.  

Anket linki: İntibak Anketi

Anketi daha önce doldurduysanız bu e-postayı dikkate almayınız ve anketi tekrar doldurmayınız. Anketi önceden dolduran öğrencilerimizden intibak itirazları olanların durumları değerlendirilmeye başlanmıştır. Bu duyuru anketi hiç doldurmayan öğrencilerimize yöneliktir. 

Anketin son doldurulma tarihi 9 Eylül 2024 Pazartesi saat 13:00 olarak güncellenmiş olup; bu tarihten sonra intibaklara yapılan itirazlar değerlendirmeye alınamayacaktır. 

Yapılan intibak işlemini kabul etmeniz durumunda; OBS sisteminden çıktısını aldığınız transkriptinizin son sayfasına el yazısı ile "2024 Müfredatına yapılan intibak işlemini kabul ediyorum" yazınız ve imzalayınız, ıslak imzalı transkripti PDF formatında anket formuna yükleyiniz. Yapılan intibak ile ilgili belirtmek istediğiniz hususları da aynı ankete yazabilirsiniz. 

(Ayrıca, "2024 Müfredatına yapılan intibak işlemini kabul ediyorum" yazan ıslak imzalı bu transkriptinizi en geç derslerin başlangıcının ikinci haftasına (11.10.2024) kadar bölüm sekreterliğine teslim etmeniz gerekmektedir.)

İntibak sürecin verimli ve eksiksiz olarak tamamlanması için lütfen incelemenizi son güne bırakmayınız.

Fizik Bölüm Başkanlığı